Acest website foloseste cookies. Prin utilizarea acestui website va dati acordul pentru utilizarea acestor cookies. Pentru detalii accesati Politica de confidentialitate.

Rame plastic

Rame plastic
Produse pe pagină:
Sortare după:

Beautiful Thing

Un model plin de inspiratie, din plastic, pentru femei care prezinta detalii naturale si inovatoare. Imprimeuri metalice de pe bratele ochelarilor de ..

820 LEI

Blues Lesson

Ochelari pentru femei, de marime medie, cu rama completa, cu forma unghiulara de ochi de pisica, fabricati din plastic pe culoare maro si bej...

710 LEI

By Myself

Ochelari ce prezinta multe caracteristici minunate, sunt fabricati din plastic cu insertii din metal, pot fi utilizati atat pentru lentile bifocale sa..

710 LEI

Cesare Paciotti TR5039

Un model de dama, fabricat in Italia din plastic, pe marimea M, de culoare rosu-grena mat. Ramele Cesare Paciotti TR5039 sunt insotite de toc CADO..

199 LEI

Cesare Paciotti TR5047

Doua modele fabricate in Italia,  dedicate femeilor si disponibile pe culoarea rosu inchis si mov cu negru. Modelul Cesare Paciotti TR5047 este..

199 LEI

Exte 25302 -20%

Exte 25302

O rama din plastic, disponibila pe culoarea rosie, dedicata femeilor care isi doresc accesorii deosebite. Ochelarii Exte 25302 sunt disponibili pe..

640 LEI 512 LEI

For Tea

Cu un aspect de semi ochi de pisica, ramele Coco Song For Tea, sunt fabricate din plastic, sunt dedicate femeilor si sunt conceputeti pe un paletar al..

710 LEI

Full Moon

Ochelarii de inalta calitate de la Coco Song, Full Moon sunt fabricati din plastic pentru femei si este prezentat un singur model pe culoriile alb si ..

800 LEI

Glass House

Rame Coco Song GLASS HOUSE Modelul Glass House este conceput din acetat cu brate din lemn, este unul din  produsele din gama Coco Song pe c..

899 LEI

Heroes Forever

Doua modele noi de rame de la Coco Song, modelul Heroes Forever este fabricat din plastic, pentru femei care pot alege dintre varianta negru-turcoaz s..

700 LEI

Life Color

O productie minutata al italienilor de la Coco Song, ramele Life Color sunt dedicate femeilor, sunt fabricate din plastic, cu cadru complet si pot con..

770 LEI

Lotto L8V009

Doua modele realizate in Italia din plastic si otel pe dimensiunea S-M. Ramele Lotto L8V009 sunt oferite impreuna cu toc si laveta, fiind disponib..

180 LEI

Night Samba

O alegere exceptionala din catalogul Coco Song, ochelarii Night Samba sunt destinati femeilor, sunt fabricati din plastic, cu imprimeuri elegante pe b..

800 LEI

Phone Booth

O alegere eleganta si moderna, ce utilizeaza 3 culori: alb, galben si maro. Ochelarii Phone Booth de la Coco Song sunt destinati femeilor, sunt fabric..

820 LEI

Right Feeling

O rama de ochelari din portfoliul Coco Song, din plastic cu insertii din metal ce pot fi utilizati cu lentile bifocale si progresive. Ochelarii sunt c..

820 LEI

Silver Style

O rama de ochelari cu un design aparte, realizat din trei culori de baza: rosu, alb si negru, cu imprimeuri orientale si delicate de fulgi si matase. ..

710 LEI

Spiritual Girl

O alegere excelenta pentru femei, fabricate din plastic durabil, pe culorile negru si alb cu insertii de matase si fulgi de culoare turcoaz. Modelul d..

880 LEI

This Love

Un ochelar de culoarea neagra, cu insertii turcoaz elegante si moderne. Ramele This Love de la Coco Song sunt destinate femeilor, sunt fabricate din p..

700 LEI

Triumphal Arch 13501

Doua rame, fabricate in Italia din plastic pe marimea M destinate femeilor, disponibile pe doua culori, un model negru si altul rosu cu negru. Och..

135 LEI

Triumphal Arch 13503 -25%

Triumphal Arch 13503

Realizate din plastic , ramele Triumphal Arch 13503 sunt destinate femeilor ce poarta marimea S-M si sunt insotite de laveta. De asemenea modele r..

180 LEI 135 LEI