Acest website foloseste cookies. Prin utilizarea acestui website va dati acordul pentru utilizarea acestor cookies. Pentru detalii accesati Politica de confidentialitate.

Coco Song

Produse pe pagină:
Sortare după:
Baby Blues -10%

Baby Blues

Rame Coco Song baby Blues Ramele Coco Song Baby Blues sunt atribuite persoanelor de sex femin, sunt concepute manual, avand la baza cultura c..

860 LEI 774 LEI

Beautiful Thing

Un model plin de inspiratie, din plastic, pentru femei care prezinta detalii naturale si inovatoare. Imprimeuri metalice de pe bratele ochelarilor de ..

820 LEI

Blues Lesson

Ochelari pentru femei, de marime medie, cu rama completa, cu forma unghiulara de ochi de pisica, fabricati din plastic pe culoare maro si bej...

710 LEI

By Myself

Ochelari ce prezinta multe caracteristici minunate, sunt fabricati din plastic cu insertii din metal, pot fi utilizati atat pentru lentile bifocale sa..

710 LEI

Carry On

3 modele de ochelari de calitate superioara care se remarca prin culori si detaliilor decorative. Modelul Carry On de la Coco Song prezinta o pana del..

890 LEI

Eye Evolutions -10%

Eye Evolutions

Rame Coco Song Eye Evolutions Modelul conceput din metal cu brete din lemn, este unul din produsele din gama Coco Song pe care magazinul nost..

880 LEI 792 LEI

For Tea

Cu un aspect de semi ochi de pisica, ramele Coco Song For Tea, sunt fabricate din plastic, sunt dedicate femeilor si sunt conceputeti pe un paletar al..

710 LEI

Full Moon

Ochelarii de inalta calitate de la Coco Song, Full Moon sunt fabricati din plastic pentru femei si este prezentat un singur model pe culoriile alb si ..

800 LEI

Glass House

Rame Coco Song GLASS HOUSE Modelul Glass House este conceput din acetat cu brate din lemn, este unul din  produsele din gama Coco Song pe c..

899 LEI

Hell Bells -10%

Hell Bells

Rame Coco Song Hell Bells Modelul Hell Bells simbolizeaza dragostea, creativitatea si bucuria, amestecul de culori precum rosu, maro sau turc..

875 LEI 787 LEI

Heroes Forever

Doua modele noi de rame de la Coco Song, modelul Heroes Forever este fabricat din plastic, pentru femei care pot alege dintre varianta negru-turcoaz s..

700 LEI

Life Color

O productie minutata al italienilor de la Coco Song, ramele Life Color sunt dedicate femeilor, sunt fabricate din plastic, cu cadru complet si pot con..

770 LEI

Many More -10%

Many More

Daca doriti sa iesiti in evidenta prin farmec si stil, atunci rama Coco Song Many More este special conceputa pentru dvs., capabila de a cuceri ..

850 LEI 765 LEI

Maybe Me -10%

Maybe Me

Ramele Coco Song Maybe Me sunt fabricate in Italia, pe marimea M si sunt dedicate femeilor. Brandul Coco Song, va pune la dispozitie trei modele p..

899 LEI 809 LEI

Night Samba

O alegere exceptionala din catalogul Coco Song, ochelarii Night Samba sunt destinati femeilor, sunt fabricati din plastic, cu imprimeuri elegante pe b..

800 LEI

Nobody Away

Ramele Nobody Away de la Coco Song se remarca datorita culorilor si detaliilor decorative, cu insertii de pene delicate si insertii de matase, ce impo..

820 LEI

Phone Booth

O alegere eleganta si moderna, ce utilizeaza 3 culori: alb, galben si maro. Ochelarii Phone Booth de la Coco Song sunt destinati femeilor, sunt fabric..

820 LEI

Right Feeling

O rama de ochelari din portfoliul Coco Song, din plastic cu insertii din metal ce pot fi utilizati cu lentile bifocale si progresive. Ochelarii sunt c..

820 LEI

Shelter Storm -10%

Shelter Storm

Maretia dinastiilor Orientale este relevata in acest model de rame ochelari, reprezentand o creatie modelata dupa gustul celor mai inalte stand..

899 LEI 809 LEI

Silver Style

O rama de ochelari cu un design aparte, realizat din trei culori de baza: rosu, alb si negru, cu imprimeuri orientale si delicate de fulgi si matase. ..

710 LEI