Acest website foloseste cookies. Prin utilizarea acestui website va dati acordul pentru utilizarea acestor cookies. Pentru detalii accesati Politica de confidentialitate.

Informatii despre livrare

Politica de transport a site-ului rame-ochelari.com privind produsele livrate. Prelucrarea si expedierea comenzilor, costul si furnizori, tarife sau retururi.


Prelucrarea şi expedierea comenzilor a site-ului rame-ochelari.com

De obicei comenzile primite până la ora 13:00 de luni până vineri, sunt prelucrate şi expediate în aceeaşi zi. Comenzile primite după ora 13:00 sunt expediate în dimineaţa următoarei zile lucrătoare (datorită faptului că la ora 13:00 deja facem predarea coletelor existente către curieri).  Sâmbăta şi duminica nu se fac expedieri.

Care este valoarea comenzii minime  de pe site-ul rame-ochelari.com

In acest moment nu exista o valoarea minima impusa de site-ul rame-ochelari.com

Cât costă transportul şi cine vă aduce coletul

Partenerii noștri de transport sunt:

1. Companiile de curierat rapid FUN CURIER şi Poșta Română. Indiferent dacă locuiţi într-un oraş mare sau într-o zonă rurală, curierul vă va aduce coletul la uşă în termen de 24 de ore de la expediere.

De exemplu, dacă efectuaţi comanda luni seara, vă expediem coletul în cursul zilei de marţi şi curierul vi-l livrează în cursul zilei de miercuri. Dacă efectuaţi comanda în weekend, vă expediem coletul în cursul zilei de luni şi curierul vi-l livrează în cursul zilei de marţi. Nu se percep taxe pentru kilometri suplimentari sau taxe de ramburs. Singurul tarif pe care îl aveţi de achitat este cel din tabelul de mai jos.

Pentru comenzile mai mari de 200 de lei (valoarea produselor) transportul este gratuit, indiferent de zonă.

Curierul vă va preda coletul la adresa indicată de dv. În caz că nu puteţi fi contactat(ă) se va reîncerca predarea în decurs de 36 de ore. Există posibilitatea să indicaţi telefonic curierului o adresă alternativă unde să vi se facă predarea coletului.

 

2. Compania Poşta Română. Datorită timpului mare de livrare şi a condiţiilor stricte legate de adresa din cartea de identitate a destinatarului vă recomandăm să alegeți această companie doar dacă ați mai primit colete poștale la adresa dv. și știți că nu ați întâmpinat probleme. Costul transportului cu Poșta Română este de 5,00lei (valoarea produselor). Pentru comenzile mai mari de 200 de lei (valoarea produselor) transportul este gratuit.

Tarife de transport a produselor rame-ochelari.com

Valoare comandă Transport curier rapid        Transport Poştă  

Pana in 200,00 lei - in tara     

15,00

9,00
 

Oriunde in Bucuresti

Gratuit

Gratuit
 
Peste 200,00 lei Gratuit


Gratuit

 

 

 
Tarifele sunt exprimate în lei şi includ TVA.Cum faceţi plata produselor de pe rame-ochelari.com

Pentru coletele aduse de curier, plata se face numerar către acesta în baza unei facturi/chitanţe.

Pentru coletele trimise prin Poștă trebuie să vă prezentaţi personal cu buletinul și avizul la oficiul poștal de care aparţineţi și să plătiţi numerar la ghișeu contravaloarea rambursului.

Pentru comenzile ridicate de la sediul nostru  plata se face în numerar în baza bonului fiscal.

Pentru clienţii persoane juridice există şi posibilitatea plăţii prin transfer bancar în contul nostru.

Retururi

În cazul în care că doriţi returnarea produselor, aceasta se va face cu același curier care v-a făcut livrarea. Produsele trebuie să fie ambalate în ambalajele originale, însoţite de documentele de achiziţie, fără deteriorări. Cheltuielile de retur vor fi suportate de către client. Produsele deteriorate la transportul către client vor fi înlocuite pe cheltuiala noastră (trebuie să ne sesizaţi acest lucru în scris, pe adresa de email, în ziua primirii coletului menţionată pe recipisa de primire). Mai multe detalii in sectiunea politica de returnare.

Service-ul în perioada de garanţie

Pentru produsele achizitionate de pe site rame-ochelari.com care beneficiază de garanţie, service-ul se face in cadrul cabinetului nostru de optica medicala din Bulevardul Constructorilor 16, Sector 6, București, centrul comercial Auchan Crangasi. Produsele care fac obiectul servisării vor fi expediate prin colet pe adresa sus-menţionată. Costurile de transport pentru retur fi suportate de către client, iar cele de re-expediere ale produselor reparate vor fi suportate de către REAL OPTIC PARTENER SRL. Produsele care nu se pot repara vor fi înlocuite cu produse noi care vor beneficia de un nou termen de garanţie. În caz că produsul care nu se poate repara lipseşte din stoc se va restitui către client contravaloarea acestuia, sau, în baza unei înţelegeri prealabile, va fi înlocuit cu un produs asemănător, urmând ca eventualele diferenţe de cost să fie reglate prin plăţi între client şi REAL OPTIC PARTENER SRL.